Breeze - Awards

Elke dag een beetje Lars vanuit Burkina

05.05.2012

Eén van onze BIT-jongeren* is vandaag vertrokken naar Burkina Faso. Niet om van hem af te zijn, integendeel. Hij is geselecteerd geweest voor een bijzonder project. Tearfund & de Breeze Awards zijn sinds de start in 2010 exclusieve partners. Lars Bauwens wordt ondergedompeld in één van Tearfund's projecten, de mobiele klinieken van Peter & Ineke van Dingenen-Stiers en Fred & Nathanja Hansen-Soetaart. Op breeze.be lees je zijn exclusief reisverslag. Hij gaat de komende maanden aan de slag met zijn impressies en videomateriaal om op de Breeze Awards 2012 in Gent ons mee te nemen in zijn reisverhaal. En er is meer! De Breeze Awards gaan deze mobiele klinieken ook sponsoren via jouw BA2012-ticket. Hoe dit in zijn werk gaat, ga je merken op onze Breeze Awards site vanaf 21 mei. Lars Bauwens, een gezegende reis toegewenst! 

Reisverslag 1 - Burkina Faso "Voorbereiding"

(Lars vertelt) Wow, eindelijk is het zaterdag! Afgelopen weken zijn extreem druk geweest met het werk. Ik ben momenteel de 'making of' aan het filmen/regisseren van een Nederlands-Duits-Spaanse langspeelfilm "&ME!".  Veel en hard werken, waardoor ik nog niet veel tijd gevonden heb om me écht voor te bereiden voor Burkina Faso. En ik vertrek toch wel morgen! Nu kan ik even m'n werk op de filmset pauzeren en een totaal ander filmpje gaan maken over 2 projecten van Tearfund in Ouagadougo/Burkina Faso! Het project Paam Laafi van Peter en Ineke Van Dingenen en Pan Bila, van Fred en Nathanja  

De bedoeling is dat de reportage tegen de Breeze Awards klaar is. Ik hoop te tonen hoe deze mensen daar in Ouagadougou te werk gaan en wat de projecten juist inhouden. Na vandaag m'n spullen te hebben gepakt en de eerste malaria pil in m'n lichaam zijn werk doet, ben ik klaar om morgen het vliegtuig te pakken van Brussel naar Ouagadougou. Ouagadougou is de hoofdstad van Burkina Faso. Rond 17-18u zou ik moeten aankomen en dan kan het avontuur beginnen. Eerst waarschijnlijk even het cultuurverschil gewoon worden en dan kennis maken met Peter en Ineke en Fred en Nathanja.

Elke dag een beetje Lars

Vanaf vandaag ga ik proberen om elke dag een (kort) verslag van deze reis te posten op breeze.be met natuurlijk telkens wat foto's erbij. Ik ga er zeker van genieten en ik hoop dat jullie mee kunnen genieten. Bidden jullie mee voor bescherming van mijn camera materiaal en dat ik vrij mag zijn van ziektes, oa Malaria. Dit is een ziekte waar je nooit volledig tegen beschermd kunt zijn. 

Oh ja, ik ben op 14 mei terug in het land en van 16 tot 20 mei ben ik in Lommel op Teenstraining waar ik jullie graag ook zou zien. Als je vrij bent kom dan zeker eens kijken naar dat grote christelijke evenement/kamp/festival met veel volk, goed weer, hoogstaande activiteiten en diepgaande momenten met onze fantastische God, voor wie we dit alles in ons leven doen! 

Gods zalige zegen! 

Lars

Lars' reportage zal exclusief getoond worden tijdens de Breeze Awards 2012 in het Capitole van Gent. Krijg meer foto's en weetjes van Lars te zien via onze Facebook page.  

 

Bookmark and Share

script loaded from: /uploads/tx_lumophpinclude/fb_comments.txt

FB like php

Plugin: Auteur info

Info Auteur

Avatar

Breeze Redactie

Beroep:
BREEZE.be

Woonplaats:
World Wide Web

Bio: De Breeze Redactie creeërt een online community waar over relevante topics in gesprek gegaan kan worden.

Lijst Artikels

(copy 1)