(On)verwacht ontmoeten

Turn around!

09.03.2013

Luister! Als je alle andere dingen die ik al met jullie gedeeld heb vergeet, neem dan in ieder geval dit hier met je mee naar huis:

 

Waar je op dit moment ook doorheen gaat, hoe diep je probleem ook is, hoe diep die snee ook is, die je pijn doet. Maakt niet uit! Hoe diep de put ook is waar je je leven vandaag in gesukkeld hebt gekregen, God heeft jou gemaakt, God heeft mij gemaakt, om ons Lief te hebben. Hij heeft ons gemaakt zodat Hij ons lief kan hebben!

 

Cloudy places

Want zie je, soms als het leven ons achterna zit, wordt het een beetje mistig, en verliezen we die simpele gedachte uit het oog: Dat God van ons houdt! En soms zullen we misschien onze rug keren naar God, en lopen we weg. En misschien waren het een hoop kleine dingetjes, Of misschien was het één héle grote ondoordachte sprong, weg van God. Hoe het ook kwam, je kijkt op en je beseft dat je ineens helemaal hier in je eentje staat, ver van God. En met je verstand denk je dat je nog nooit zover van Gods liefde geweest bent in je hele leven. Maar dit zijn leugens die je hoofd beginnen te vullen. Leugens als: Ik heb teveel gedaan, ik wil niet terug door al die zooi heen om weer bij God te komen. Ik blijf gewoon hier zitten, ik schaam me kapot… Dit zijn de leugens die ons hoofd vullen!

 

Da Truth!

Maar laat me je over de Waarheid vertellen, dit is de Waarheid: Hoe vaak je ook ver van God bent geweest,  hoe ver van God je op dit moment ook denkt te zijn, waar je ook aan verslaafd bent…

Vandaag, nu, op dit moment, hoef je niet terug door al die rommel heen om weer bij God te komen!

Als je je gewoon omkeert, dan ontmoet God jou daar, daar precies waar je bent.

Dat is de Waarheid! Dat is de Waarheid!

 

Je bent één keer omdraaien, 1 seconde af van Gods Perfecte Liefde.

Zodra je je omdraait,(dat we akkoord gaan met Hem dat Hij gelijk heeft en niet wij) en Zijn vergeving vraagt, zal Zijn Liefde over je heen komen, Zijn armen zullen je beschermen, want je bent een kind van God en God houdt van zijn kinderen! God houdt van jou!

 

En de reden dat we dit allemaal kunnen doen, de reden dat we ons kùnnen omdraaien, is dat er een Brug is tussen ons en God, en dat is Gods Zoon, en Zijn Naam is Jezus Christus.

Hij maakt het verschil!

 

Tobymac Speaks Life

Bookmark and Share

script loaded from: /uploads/tx_lumophpinclude/fb_comments.txt

FB like php

Plugin: Auteur info

Info Auteur

Avatar

't is bijna Pasen

Beroep:

Woonplaats:

Bio: We zitten in de vastenperiode en we bereiden ons voor op een geweldig feest! Pasen!

Lijst Artikels

(copy 1)