(On)verwacht ontmoeten

De vorige Young Generation

20.01.2014

In mijn tienerjaren woonde ik in Kessel-Lo, net aan de voet van de Kesselberg. Ik heb daar veel tijd doorgebracht, om te gaan wandelen met de familie en de honden, rond te hangen en te fietsen met vrienden uit de buurt, gaan uitwaaien, als jong volwassene ging ik er wandelen met mijn lief/vrouw en nog later gingen we daar met de kinderen af en toe spelen.

In al die jaren als tiener en jongvolwassene ben ik er ook geregeld gaan bidden. Om tijd met God door te brengen. In stilte. Ik vond het altijd zo inspirerend om mijn home-town Leuven daar zo duidelijk te
kunnen zien. Vanaf die ene plek, net dat plekje waar geen bomen stonden. Ik bad ook vaak voor mijn stad. Dat mensen hun Schepper zouden mogen leren kennen en eren.

Nu, jaren later, organiseert Breeze haar zoveelste jongeren evenement in Leuven. In de promoclip bouwen ze samen een kruis. Ze zetten het neer, exact op die plek, waar ik jaren geleden vaak stond te bidden. Met Leuven op de achtergrond.

A Young Generation Rising. Een antwoord op gebed van de vorige Young Generation.

Ik blijf bidden voor Leuven en ben dankbaar voor dit getuigenis. Jezus staat centraal in mijn leven en het maakt me warm om te zien dat er vandaag weer jonge mensen zijn die hun Heer willen eren met hun leven. Heb je ooit een vraag over God, over Jezus, over de Bijbel, over geloven, aarzel niet en stel me de vraag. Het is echt de moeite waard. Stuur een berichtje, ik sta open voor elk gesprek.

Bookmark and Share

script loaded from: /uploads/tx_lumophpinclude/fb_comments.txt

FB like php

Plugin: Auteur info

Info Auteur

Avatar

henri

Beroep:
Jeugdwerker en Life Coach in West-Vlaanderen

Woonplaats:
Ieper

Bio: Ik ben Henri, getrouwd met Leda en wij hebben 4 schatten van kindjes. We houden van Jezus. Ik hou ervan om mensen te inspireren en coachen in hetgeen zij voor God willen en kunnen bereiken!

Lijst Artikels

(copy 1)