Le Wallon

Één avond, één bestemming

18.02.2014

Array

Tien dagen geleden ging in Brussel de vijfde editie van Un soir, un destin door. Benieuwd wat er aan de andere kant van de taalgrens gebeurt trokken we naar de organisatoren. 


Waarom « Un Soir, un destin » ?

Wij denken dat de boodschap van het Evangelie zo sterk is, dat één avond genoeg is om je bestemming te vinden. « Un Soir Un Destin » (Één avond, één bestemming) is meer dan alleen maar een show. Het is een show waar honderden mensen naartoe komen en de boodschap kunnen horen d.m.v. muziek en een onvergetelijke avond kunnen beleven. Dit evenement is multicultureel met diversiteit in de muziek en een goede sfeer.

 

Het is 5 jaar geleden dat « USD » is begonnen. Wat is de reden van dit succes?

Dankzij USD, hebben al meer dan 70 groepen hun talent aan een groot Belgisch publiek kunnen tonen. Elk jaar vragen wij naar de indruk en suggesties van ons publiek. Wij zetten die in de praktijk om. Ons publiek blijft trouw en gehecht aan dit evenement en we worden elk jaar groter en groter.  Het belangrijkste is dat je je dienstbaar en beschikbaar opstelt. 

 

Hoeveel tijd kruipt er in de voorbereidingen?

Wij hebben geen wonderbaarlijk recept, maar één ding is zeker, zoals Siméon, onze verantwoordelijke vaak zegt: “Het succes is de som van de mogelijkheden en de energie die we erin steken."

Elk jaar vraagt USD meer en meer tijd, maanden voorbereiding. Als dat niet het geval zou zijn zouden we het 2x per jaar organisere.

 

Wie trad er op?

Dit jaar zetten wij voor jullie een spetterende show in elkaar. Zoals gezegd was dit de laatste editie van « Un Soir Un Destin » (Één avond, één bestemming). We hadden zowel Vlaamse als Waalse, maar ook buitenlandse artiesten en meer dan twintig dansers deden mee aan deze geweldige show!

Saymo’k (Zwitserland), Sowers (Frankrijk), Eva Jacobs (Vlaanderen), Sun Garden (Limburg), de St Andrew’s Church of Scotland Junior Choir & Brussels Children’s Choir (Brussel), Nissi (Hainaut), Aarhon (Wallonië), en nog vele anderen…

Op deze editie hebben we met veel plezier een aantal Vlaamse bands uitgenodigd. Het is dan ook onze droom om jongeren uit Wallonië & Brussel, maar ook Vlaanderen samen te brengen!  

 

 

 

Bookmark and Share

script loaded from: /uploads/tx_lumophpinclude/fb_comments.txt

FB like php

Plugin: Auteur info

Info Auteur

Avatar

Matt

Beroep:
Student in Theologie

Woonplaats:
Charleroi

Bio: Hey Everyone! I am Matt-Le wallon :D. Like you, I am Belgian and I am proud of it! I am 23 and I am student in Theology at ETF. God zegenen u!

Lijst Artikels

(copy 1)