(H)eerlijk Koken

Fair Trade Chocolademuffins

22.06.2009

Ingrediënten:

  • 50 g boter;
  • 50 g pure fair trade chocolade;
  • 2 eieren;
  • 75 g suiker;
  • 75 g zelfrijzende bloem;
  • 100 g fair trade chocodrink.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Breek de chocolade in stukjes, snij de boter in blokjes. Smelt de chocolade en de boter in een kommetje die in een pan met een laagje water staat.

Doe de eieren, zelfrijzende bloem en chocodrink in een kom en klop met een garde/klopper in 1 minuut alles tot een egale massa.

Roer de gesmolten chocolade en boter door de massa.

Vul de muffinvormpjes met het mengsel (dit is genoeg voor 12 kleine vormpjes).

Bak ze 15 min. in de voorverwarmde oven.

 

Tip: wat extra bakpoeder maakt de muffins luchtiger.

Bookmark and Share

script loaded from: /uploads/tx_lumophpinclude/fb_comments.txt

FB like php

Plugin: Auteur info

Info Auteur

Avatar

Janita

Beroep:
Zendeling

Woonplaats:
Cochabamba, Bolivia

Bio: 'Ik honger en worstel een leven lang.'

Lijst Artikels

(copy 1)