NIEUWSTE LEKKERE ARTIKELS

Een Bulgaarse lekkernij: Shopska Salade

Bulgaarse keuken Alleen de Bulgaarse keuken op zich is reden genoeg om eens te reizen naar Bulgarije. Iedereen die de kans krijgt om uitgebreid op z'n ...[meer...]

(H)eerlijk Koken

20.08.09

Verfrissende Granita

Ingrediënten 1 galia meloen; 40 g suiker; sap van 1 citroen;4 blaadjes verse munt. Bereiding Snijd de meloen in stukken. Maal de meloen, suiker en munt ...[meer...]

(H)eerlijk Koken

18.08.09

Fair Trade Chocolademuffins

Ingrediënten: 50 g boter;50 g pure fair trade chocolade;2 eieren;75 g suiker;75 g zelfrijzende bloem;100 g fair trade chocodrink. Bereiding: Verwarm ...[meer...]

(H)eerlijk Koken

22.06.09

Courgette: een gezonde lentegroente

Inleiding Courgettes behoren tot de familie van de Cucurbitaceae. Augurken, meloenen, komkommers en pompoenen zijn, naast de courgettes, de voornaamste leden ...[meer...]

(H)eerlijk Koken

03.05.09

Brandnetelthee

De thee maak je door een goede handvol verse, jonge brandnetelscheuten (de jonge topjes en blaadjes) 10 minuten te laten trekken in water dat je eerst hebt ...[meer...]

(H)eerlijk Koken

02.04.09

(H)EERLIJK KOKEN

Lekker koken en toch rekening houden met Gods schepping. Het kan! Op zoek gaan naar lekkere ingrediënten die niet milieubelastend zijn. Smakelijke producten gebruiken die niet door slavenzweet betaald zijn.

BREEZE.be sprokkelt receptjes om te likkebaarden bij elkaar en voelt zich moreel verplicht om jouw persoonlijke voorproever te spelen. Een waar privilége voor lekkerbekken als wij. Smul met ons mee!

ETEN IS WETEN // RSS

(copy 2)

    BREEZE TV // KOKEN

    MAX HAVELAAR // RSS

    (copy 2)