Het leven zoals het is

geLOVEN

19.10.2013

Jullie besluiten de laatste momenten in intieme kring door te brengen. Je geliefde wordt steeds zieker, maar zelfs dat weerhoudt hem/haar er niet van om God groot te maken. Zo is er een zeker moment waarop hij/zij vraagt om samen God te aanbidden. Gitaren worden boven gehaald, en samen met vrienden en familie zingen jullie liederen. En wanneer je opkijkt naar je lieve man/vrouw, zie je dat hij/zij al zijn/haar krachten gebundeld heeft om de handen in de lucht te steken en God te prijzen. Ondanks zijn/haar fysieke zwakheid, beschouwt hij/zij God nog steeds als Diegene die waardig is om aanbeden te worden.

En dan is het zover: ondanks de kracht van jullie geloof, verergert de kanker. Na 4,5 maand huwelijk moet je afscheid nemen van je zielsverwant. Je bent er kapot van, je snapt het niet, je bent verward.

Maar als je dan terugdenkt aan de kracht van het geloof van je dierbare echtgenoot/echtgenote en aan het feit dat hij/zij God zelfs op het laatste moment nog aan het prijzen was, dan raakt dit je hart en geeft dit je moed om door te gaan. Je leert om God ook in moeilijke tijden te aanbidden. Je merkt dat dit je geloof versterkt. Je merkt dat God zielsveel van je houdt en je niet loslaat, hoe diep je ook zit. Ja, True Love bestaat echt!
Met passie in je hart voor deze liefdevolle God, zet je je levenswandel voort.

 

Dit is het verhaal van Jeremy Camp en zijn eerste vrouw Melissa. Ondanks wat hem overkomen is, maakt Jeremy Camp nog steeds muziek voor God. Of misschien is het wel dankzij! Want in deze moeilijke periode mocht Jeremy ontdekken wat het betekent om een echte, intieme relatie te hebben met Jezus. Hij is diep moeten gaan, maar is daardoor hoog kunnen klimmen. God is trouw!!

Wil je van Jeremy Camps passie proeven? Op vrijdag 15 november 2013 treedt hij op in het Koninklijk Circus in Brussel! Meer info vind je op 2B4 of op Facebook.

 

Dit artikel is geschreven door Jaël Davidse.

 Dit is deel 2! Klik hier als je deel 1 wilt lezen.

Bookmark and Share

script loaded from: /uploads/tx_lumophpinclude/fb_comments.txt

FB like php

Plugin: Auteur info

Info Auteur

Avatar

Breeze Redactie

Beroep:
BREEZE.be

Woonplaats:
World Wide Web

Bio: De Breeze Redactie creeërt een online community waar over relevante topics in gesprek gegaan kan worden.

Lijst Artikels

(copy 1)